Monday, November 6, 2000

Servicii

[Untitled-4.jpg]

Va ofer alaturi de Taraful Cleante spectacole de neuitat intr-un repertoriu de exceptie
- Silviu Biris - solist voce
- Taraful Cleante - vioara, tambal, bass, pian
- Repertoriu de 75 minute structurat in doua parti

Prima parte cuprinde melodii celebre (asa zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil ''miscat'' de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tangouri. Pe linga celebrele melodii „Zaraza”, „Vrei sa ne-ntalnim sambata seara” sau „Cel mai frumos tango din lume” etc. , spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite si cunoscute cum ar fi „Cosarul” sau „Fetite dulci ca-n Bucuresti”. Show-ul este interactiv, se foloseste un arsenal variat de mijloace artistice: voce, actorie, step si dans, solistul canta pe scena, dar mai ales din mijlocul celor prezenti, ii anima si-i invita permanent la dans sau la participare emotionala (melodiile sunt cunoscute si de fiecare data lumea cinta cu noi ca la karoke).

A doua parte este adresata petrecaretilor, acelora care indragesc folclorul, muzica lautareasca si de pahar. Hore, sirbe, geamparale, s.a.m.d., cintece pe care regretatii Maria Tanase, Ioana Radu sau Gica Petrescu le-au facut celebre. „Uite-asa as vrea sa mor”, „Marioara de la Gorj”, „Cine-a pus circiuma-n drum”, „Ionel,Ionelule”, „Casuta noastra” etc., sunt doar citeva piese din repertoriul celor 30 de minute de cintece si de voie buna pe care Silviu Biris si Taraful Bucuresti vi le ofera in partea a doua. Repertoriul de petrecere contine cantece din toate zonele tarii.

De asemenea va ofer programe muzicale speciale alaturi de Analia Selis, program de tangouri romanesti si argentiniene.
Alaturi de crina Matei si Diana Matei va ofer un show de muzica romaneasca.



MC pentru evenimente, petreceri de firma sau corporate, baluri ale bobocilor in licee, licitatii, party-uri de Craciun sau Revelion, organizate de cele mai importante firme nationale sau multinationale.
MC pentru :
- Petrecerea de Revelion 2010 la Hotel Intercontinental Bucuresti
- Circ si Varietee Globus 2008
- Vanghelionul 2007
- Hotel Howard Johnson
Organizator si scenarist pentru Team-building-uri si evenimente, trainer colectiv sau personal pentru toate firmele nationale si internationale prezente in Romania.
Consiliere si training, body-language si comunicare pentru angajatii marilor companii.
Sustinere module de teatru pentru licee, institutii publice sau private.
De un an de zile sunt vocea postului tv ComedyStar.
Nenumarate reclame audio, radio si TV.



Ca ACTOR activitatea mea a inceput in anul 1997, moment de la care sunt actor la Teatrul National din Bucuresti. Am avut roluri importante ca si actor in numeroase piese foarte cunoscute.
Iordache - “D'ale carnavalului”
Rica Venturiano - “O noapte furtunoasa” I. L. Caragiale
Mr.Celophane - musicalul “Chicago”
Thisbe - “Visul unei nopti de vara” William Shakespeare
Genaro - “Lucrezia Borgia” Victor Hugo
Charles Estadston – “Ecaterina cea Mare” G.B.Show
Valer – “Tartuffe” Molliere
Lacusta Voda – „Sanziana si Pepelea” V. Alecsandri



Activitatea mea TV a inceput in anul 1993. Din timpul studentiei cand faceam albume duminicale si emisiuni de divertisment, culminand apoi cu a fi prezentator la emisiuni TV, prezentator de stiri si prezentator la petrecerile de Revelion incepand cu anul 2007.